Medisch consult

In het centrum van het plaatsje Belgioioso komen we om 17:30 langs Albergo Cavaliere. Het besluit om hier te stoppen met onze  "regenwandeling" is snel genomen. Maar peccato, de deur van de Albergo is geloten. Op een klein briefje op de deur staat dat de zaak om 18:00 open gaat. Dan maar een halfuur wachten en wij nemen plaats op een bank voor de overdekte ingang. Anny maakt van gelegenheid gebruik om haar schoenen en sokken uit te doen. Haar persoonlijke blarendokter krijgt opdracht om met een veiligheidsspeld een mediche ingreep uit te voeten. De blarendokter heeft in de loop der jaren al veel blaren gezien, o.a. bij patiënte Karien, maar van zulke bloederige blaren als hij nu ziet schrikt ook de blarendokter.
Midden in het blarenonderzoek gaat plotseling de deur van de Albergo open en een jonge dame maakt ons in rap Italiaans duidelijk dat we onmiddelijk binnen moeten komen. Noodgedwongen moeten we de mediche ingreep beëindigen.
Maar niet voordat de blarendokter nog snel een aantal foto's van de blaren heeft gemaakt voor voor zijn medischblarendossier. De bloederige foto's zouden bij het NOS journaal zeker niet door de censuur komen en nooit worden uitgezonden. Daarom plaatsen wij de foto' s hier ook niet.
Wij willen niet dat mensen bij het bekijken van de foto, s hun eten niet meer kunnen  binnen bouden.
Nu we het toch over eten hebben. Met uitzondring van de eerste avond hebben wij iedere dag voortreffelijk gegeten.
En ook in Albergo Cavaliere worden wij niet teleurgesteld zoals uit de bijgaande foto's blijkt. Er is tijdens het eten zelfs live muziek en tussen de verschillende gangen blèren wij luidruchtig mee met bekende Italiaanse smartlappen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit ziet er heerlijk uit! En de "blaren-foto's" geloof ik wel.

Groetjes Kim

Karien en Jan zei

Ziet er lekker uit maar kan toch niet tippen aan het 12 gqnngen menue in Rimella.
Nog een leuke tocht met hopelijk droog weer.
GrJ Karien en Jan

Een reactie posten